home sweet home
hemma (--:
vi kom hem i går någo klockan 12 på natten. det var jättekonstigt att sova,
det gungane i huvudet så mycket :D

men veckan på båten var trevlig. i mellan blev ja irriterad av min syster. det är kanska svårt att titta på den där ansikten så mycket. men ja kunde kontrolera mig själv.

vädret var kanske den bästa som man kunde önska. det blåste just pasligt, att vi kunde segla bra, o det var så varmt att man kunde sola sig. ja blev ganska brun, eftersom ja blir brun jättedåligt.

måndag seglade vi kill Kasnäs. på tisdag i Vänö. på onsdag i Jurmo. Jurmo var jättefin plats, där var massa av stenar, o alla människor var snälla. (: på torsdag var vi i Korpoström. o sen på fredag....

fredag var lite failure :D vi tappade bårt propellen, så motoren funkade inte. det var inte vår fel att det gick sönder, det vara fall ner i botten. sen ringde vi till någon meripelastus o sen kom några gubbar o hjälppa oss att gå i landet.

sen när allt hade lungnat ner (min syrra hade varit helt i panik när motoren funkade inte), så sa pappa att ja får 20euro om ja dyker och tittar att är den propellen där (då viste vi inte ännu att den hade fallit). hemma sen fick ja inte 20euro, ja fick 40 (--; nice

kanska lång story :D men veckan var jätterolig (---:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0