Everyone has a photographic memory. Some just don't have film.

Nu måste ja börja äntligen skriva med stora bokstaver. Jag läste själv min blogg, och märkte att det är mycke lättare att följa med när man har stora bokstaver alltid i början :-) Hoppas det är nu bättre.

På morgonen när mamma kom hem, så gissa vad hon hade med sig?

Yamm :---)

Sen när jag äntligen kunde sluta att äta de där bra jordgubbar, så gick jag ut med Katja. Vi var i blesu och norby. Vi skrattade så mycket till en rolig gubbe (eller till ganska många gubbar) :-D Jag vet att man får inte skratta till funktionshindrade, men vi kunde inte vara tyst :-D Visst menade vi inget illa, de var gulliga!

Nu hinner jag inte skriva mer, måste gå och städa mitt rum (städaren kommer i morgon så golvet måste vara snygg) och sen måste jag kolla Zumba, nu när jag äntligen fick det hem idag (---:


hiih

äntligen är jag ett steg närmare mitt dröm :-) jag har länge velat göra kläder till mig själv. okej, no ja gjörde redan i början av sommaren en tjol, men vet ni vad jag gjörde i dag? EN TOPP. rikigt själv (no nej, mormor hjälpte mig :D), men ganske själv ändo.
den här första toppen, det är gjort av ful tyg, PÅ MENINGEN. jag (och mormor särskilt) viste att det ska inte bli så bra. så vi ville inte slösa bra tyg i det. :D det är ful gul...

den här datan LAGGAR så mycket att jag kan inte sätta en bild :( kanske senare sen.

men nu ska jag börja laga mycket topper till mig :--) ingen har liknande


sommaren är kort... men ännu är den härute hela dagen :--) först och simma med krista, o sen på kvällen var jag med jasmin.
sommaren är faktiskt KORT :o vi är nu halvvägs. och jag har inte gjört någo ! eller vist har jag men det käns inte så. när det är så mycket som ja vill göra men har inte ännu hunnit (hah, nu har ja hunnit men har inte orkat..)

nu bestämmer jag mig att jag ska leva alla dagar som skolan skulle börja imorgon. heheh, men om ja känner mig, så int gör ja det. ja brukar lite återfalla :D men jag försöker, det är ju det viktigaste? eller sen inte men what ever :D


smile like you mean it


SUPERVARMT, mittaren visar 33 ! härregyyd va skönt :3


home sweet home
hemma (--:
vi kom hem i går någo klockan 12 på natten. det var jättekonstigt att sova,
det gungane i huvudet så mycket :D

men veckan på båten var trevlig. i mellan blev ja irriterad av min syster. det är kanska svårt att titta på den där ansikten så mycket. men ja kunde kontrolera mig själv.

vädret var kanske den bästa som man kunde önska. det blåste just pasligt, att vi kunde segla bra, o det var så varmt att man kunde sola sig. ja blev ganska brun, eftersom ja blir brun jättedåligt.

måndag seglade vi kill Kasnäs. på tisdag i Vänö. på onsdag i Jurmo. Jurmo var jättefin plats, där var massa av stenar, o alla människor var snälla. (: på torsdag var vi i Korpoström. o sen på fredag....

fredag var lite failure :D vi tappade bårt propellen, så motoren funkade inte. det var inte vår fel att det gick sönder, det vara fall ner i botten. sen ringde vi till någon meripelastus o sen kom några gubbar o hjälppa oss att gå i landet.

sen när allt hade lungnat ner (min syrra hade varit helt i panik när motoren funkade inte), så sa pappa att ja får 20euro om ja dyker och tittar att är den propellen där (då viste vi inte ännu att den hade fallit). hemma sen fick ja inte 20euro, ja fick 40 (--; nice

kanska lång story :D men veckan var jätterolig (---:


RSS 2.0